Lezingen

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]

Je bent de verteller van je eigen levensverhaal.

lezingen_wit

Op aanvraag geef ik lezingen in aansluiting op de thematiek van mijn boek.

Waarover gaat deze lezing?
Of we ons er nu van bewust zijn of niet, we geven betekenis en vorm aan ons eigen leven door het verhaal wat wij onszelf en anderen erover vertellen.  Onze gedachten en overtuigingen,  worden onze verhalen. Onze verhalen sturen onze daden en worden onze werkelijkheid. De aloude self-fullfilling prophecy.

Als verteller van ons verhaal, bepalen we ook zelf welke rol we spelen.  Speel je de hoofdrol of een bijrol? Zie je jezelf als de vermoorde onschuld, de heks , de heldin of de goede fee?

Verhalen gaan over het ontdekken van je hogere Zelf, en je verbondenheid met het grote, wonderbaarlijke avontuur van het leven.

In de lezing ‘Verteller van je eigen verhaal’ ga ik, met behulp van fictieve verhalen, dieper in op dit thema.  Het is mogelijk om mij als spreker te boeken. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen. Je kunt hiervoor het beste een e-mail sturen naar: info@edithdewit.nl of mij bellen op: 06-22968290. Of vul je gegevens in op de contactpagina

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]