06-22968290 info@edithdewit.nl

BOEK
In de voetsporen van de heldin

Stel je krijgt een paar magische schoenen die je overal naartoe kunnen brengen. Wat doe je? Trek je ze aan of niet?

Je leven als verhaal

Je kunt je leven vergelijken met een verhaal, waarvan jij de verteller bent én de hoofdrolspeler.
Het is mijn overtuiging dat ieder van ons een unieke bijdrage te leveren heeft, een eigen verhaal. Een verhaal dat erop ligt te wachten om gevonden te worden (en gedeeld als je dat wilt). In welk hoofdstuk ben jij nu? Wat heb je allemaal al over jezelf en het leven ontdekt? Welke stille wens leeft er in je? Stap in de voetsporen van de heldin en ontdek het land voorbij de regenboog – een land dat dichterbij is dan je denkt.

Een speurtocht die je dichter bij je zelf brengt

Dit boek geeft je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de voetsporen van de heldin te volgen en tegelijkertijd de patronen in je eigen leven te vinden (en te veranderen als je dat wilt). Het is een reis door de rijke en betekenisvolle wereld van verhalen, waarbij je zult ontdekken dat het verhaal van de heldin ook over jou gaat.

Stap voor stap doe je inzichten op die je helpen om te ontdekken welk verhaal jij jezelf vertelt en hoe je de weg naar huis – naar je hogere Zelf – kunt vinden. Als je nog een stapje verder gaat weet je ook hoe je met jouw gevonden schat (jouw unieke gevonden talenten, kennis, ervaringen en inzichten) anderen kunt inspireren.

Inspirerende voorbeelden uit literatuur en films

Ik dook in de schatkist van verhalen waarin vrouwen de hoofdrol spelen en ontdekte de twaalf episodes die iedere heldin, in fictie én in het echte leven, moet beleven om haar schat te vinden en thuis te komen. Naast de vele inspirerende voorbeelden uit literatuur en films, bevat dit boek ook waargebeurde verhalen van echte heldinnen en per hoofdstuk een aantal inzichtsvragen voor als je meer verdieping wilt.

 

Het avontuur wacht op je

Dus open de doos, klik met je hakken en ga mee!

BESTELLEN?
Stuur een mail naar info@edithdewit.nl 
Prijs boek: Eur. 15,00
(excl. verzendkosten)

Voor wie na het lezen van het boek meer wil: