06-22968290 info@edithdewit.nl

In de podcast Op de thee ga ik in gesprek met inspirerende, interessante vrouwen met een goed verhaal. 

aflevering 1 met Saskia Klaaysen

In deze eerste Op de thee ga ik in gesprek met Saskia Klaaysen, coach, trainer, expert op het gebied van hoogsenstiviteit en high sensation seekers. Hierover schreef zij in 2019 het boek Prikkels bijten niet. (cover van boek erbij) Dat inmiddels al toe is aan de tweede druk. 

 We spraken over de uitdagingen van high sensation seekers, met name over het spanningsveld tussen overprikkeld en onderprikkeld zijn. Saskia deelt ook haar eigen ervaringen als hoog sensitieve high sensation seeker en als ondernemer. Ik vroeg haar hoe zij ervoor zorgt dat haar creativiteit de ruimte krijgt en hoe zij te werk gaat bij het in de wereld zetten van haar creaties.

 Zij vertelt openhartig over haar eigen valkuilen en leermomenten en samen kijken we terug op de reis die zij in haar loopbaan heeft afgelegd en de mensen die haar onderweg hebben geholpen. Een weg met vele creatieve zijpaadjes maar ook een duidelijke rode draad, namelijk blijven spelen, blijven creëren en het lef om jezelf te laten zien, om ergens voor te gaan staan, ook al is dat ‘met de angst onder de arm’.

Heb jij ook een goed verhaal? Ik kom graag bij je op de thee om een podcast te maken met jou in de hoofdrol!