De creatieve formule

Om jouw verhalen tot leven te brengen ga ik als volgt te werk:

Stap 1. Inspiratie
Geen goed verhaal zonder inspiratie. In een 1-op-1 inspiratiesessie gaan we met behulp van storytelling technieken alle ingrediënten zoeken en verzamelen die we nodig hebben om jouw verhaal te kunnen vormen.

Stap 2. Creatie van jouw kernverhaal
Met alle ingrediënten die naar boven zijn gekomen ga ik voor je aan de slag. Ik hussel en puzzel net zolang totdat er een helder, herkenbaar en authentiek verhaal uit mijn pen tevoorschijn komt. Jouw verhaal. Dit is je kernverhaal. Een verhaal dat als basis dient voor bijvoorbeeld je website.

Stap 3. Vervolgverhalen
Nadat we het kernverhaal hebben gevormd help ik je ook graag om het verder uit te breiden en aan te kleden. Bijvoorbeeld in de vorm van; een blog, artikel, interview,  presentatie, speech, boek, filmpje, e-book, podcast, etc.

Story menu
Mijn aanbod is afgestemd op de fase waar jij met je bedrijf nu bent. In het story menu vind je allerlei vormen om jouw goud in de wereld te zetten. Maak je eigen mix. –> AANBOD

Co-creatie en partnership

Een verhaal is nooit af, het is niet statisch.  Steeds dienen zich nieuwe inzichten en ideeën aan, dat ervaar ik persoonlijk zo en ook bij mijn klanten. Mijn klanten zijn door jarenlange samenwerking goede bekenden geworden. Zij weten wat ze aan mij hebben, ik ken hun verhaal van vroeger tot nu en samen creëren we nieuwe hoofdstukken.

>KLANTEN AAN HET WOORD