Over mij

verhalen en betekenis

Er zijn maar weinig dingen waar ik zo blij van word als verhalen ontdekken en opschrijven. Het voedt me. Ik schrijf mijn eigen verhalen maar ook de verhalen van anderen, bijvoorbeeld in de vorm van artikelen, blogs, interviews, magazines, filmpjes en boeken.

Wat ik heb gemerkt in mijn werk als ‘verhalenvanger’ is dat mijn klanten het heel fijn vinden om de tijd te nemen om te praten, hun gedachten te ordenen, de creatieve bron in zichzelf aan te boren en al doende hun verhaal op het spoor te komen. Ieders verhaal is uniek. Ook dat van jou en/of van je organisatie.

Door je verhaal te delen kun met jouw unieke kennis, talenten en levenswijsheden iets voor anderen betekenen. Dat wat jij mens of als organisatie de wereld te brengen hebt. Verhalen en betekenisgeving gaan voor mij hand in hand.

Sinds 2006 ben ik al in de weer met het ‘vangen van verhalen’. Ik schrijf in opdracht van anderen en heb mijn eigen schrijfwerk. Soms komen die twee samen en in 2009 en 2016 resulteerde dat in de boeken: ‘Hoe blijf je blij en in balans?’  en ‘In de voetsporen van de heldin’.  Beide verkrijgbaar via o.a. bol.com.

Mijn klanten zijn mensen die net als ik vanuit hun hart en ziel werken. Die met hun werk het leven fijner en de wereld mooier willen maken. Tijdens een storysessie ontdekken we hun eigenheid en unieke bijdrage, halen deze  ‘uit hun hoofd’ en zetten het op papier.  Deze co-creatie leidt altijd tot prachtige resultaten, samen delven we goud. Let it shine!