06-22968290 info@edithdewit.nl

Ik vind het lastig om mezelf in een hokje te plaatsen. Wie ben ik, is zo’n grote vraag. Ik kan wel vertellen wat ik doe. Ik probeer mezelf de kunst van het leven eigen te maken. En mijn inzichten onderweg te delen. Ik lees veel, ik voer veel gesprekken en ontdek vaak met de pen in mijn hand nieuwe levenslessen. 

Ik schrijf artikelen en verhalen (voor zowel kinderen als volwassenen), maak podcasts en filmpjes en geef lezingen. Steeds is de achterliggende vraag: waar gaat dit eigenlijk over, wat kan ik hiervan leren, welke levenslessen dienen zich aan. 

Ik denk dat het leven mooier en fijner wordt als we onszelf en elkaar beter begrijpen, niet alleen de shiny outside maar ook onze innerlijke heksen en idioten. Dat is geen gemakkelijke weg, maar stap voor stap kom je een heel eind. En hou onderweg vooral je ogen open, want er is zoveel te ontdekken!