06-22968290 info@edithdewit.nl

Ideebedenker, breinbeweger, letterkunstenaar,
liedjesschrijver, praatjesmaker, plaatjestekenaar,
beeldbedenker, componist, verhalenluisteraar,
boekenmaker, hersenkraker, woordgoochelaar,
voorlezer, vragensteller, zinverzamelaar,
wordmaster, podcaster: IETSNIEUWSONTWIKKELAAR!

 

 

Ik ben een creatief dier. Altijd geweest. Ik word blij van de magie van het creatieve proces; vanuit het niets, ‘iets’ maken.

Sinds 2006 zet ik mijn creativiteit in om mensen te helpen hun unieke bijdrage in de wereld te zetten.  Het spoorzoeken naar hun ideeën en inzichten is een van de aspecten die mijn werk zo inspirerend maken.

Wat ik heb gemerkt is dat mijn klanten het heel fijn vinden om de tijd te nemen om te praten, hun gedachten te ordenen  en al doende hun goud te ontdekken; dat wat zij de wereld te brengen hebben. Hun persoonlijke, authentieke bijdrage. Sinds 2006 ben ik al in de weer met het ‘vangen van verhalen’. Ik werk in opdracht van anderen en heb mijn eigen vrije werk, zoals mijn boeken: ‘Hoe blijf je blij en in balans?’  en ‘In de voetsporen van de heldin’. Beide verkrijgbaar via o.a. bol.com.